Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

And she's hooked to the silver screen

Kategori: Whatever

Ikväll har jag varit med Hanna, Amanda och Bella. Trevligt som vanligt (även om Hanna är elak mest hela tiden :P). Vi såg Robinson finalen, fel person vann. Nog för att jag inte sett något tidigare men ändå. Sen drog vi ut och cyklade runt på porsön, satte oss på porsöskolan och nostalgiade oss. Det var fest i studentlägenheterna och min längtan efter hög musik, dans och mycket folk väcktes till liv, men det får bli någon annan gång antar jag.



Jag kom hem för en kvart sen och har slagit på första Pirates filmen.. jag är fortfarande hur trött som helst, men satan vad jag har saknat den filmen. Det var väldigt längesen jag såg den. Just nu håller Sparrow på att förvirra Murtogg och Mulroy (eller vad dom nu heter).

Snart svimmar Elizabeth.

Det är svårt att koncentrera sig när man har datorn framför sig, jag ser ingenting av filmen upptäckte jag precis... fast jag är ändå trött så det gör kanske inte så mycket.

Ska hämta lite mer ostbågar och njuta lite av filmen istället tror jag. Hoppas det blir lika bra väder som dom lovat imorrn!



Fina tjejer

xoxo
Life on Mars - Sebastian Karlsson