Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

Do I seem familiar? I've crossed you in hallways a thousand times

Kategori: BAJS

Jag har sagt det tidigare men biologiprovet på torsdag kommer nog bli mitt första riktiga fail på ett prov (jag räknar inte kemiprovet eftersom det bara saknades en halv poäng och han sa att jag inte behövde göra om det). Det finns inget speciellt man kan plugga på som på förra provet då man hade proteinsyntesen, mitos/meios osv, utan nu är det bara en massa skit om alleler och fenotyp/genotyp och korsningar. Blä! Och det är en massa om just kromosomer, mitos, meios och allt det där jag aldrig riktigt fattade inför förra provet. Härligt. Verkligen.

Och imorrn ska vi sitta och lyssna på en debatt med treorna och missar matten, igen. Jag skulle behöva och vill faktiskt jobba lite men det försvinner ju bara en massa lektioner hela tiden. Något som är skönt är ju att jag missar historian också. Fast jag tog ändå med mig böckerna hem..hjärnsläpp.

Jag blir så arg på biologin! Jag tror jag ska gå och lägga mig. Det blir ju inte bättre av att jag sitter och tänker tvinga mig att lära mig något när jag är trött och har bestämt mig för att jag inte förstår. Jag ska be Jenny förklara för mig imorrn istället. Hon är förståelig, till skillnad från Peter (oftast alltså).

Jag är less less less less less less. Jag vill vara ledig i ett år eller två.

Just ja, Grattis till Tobbe som klarade teorin idag! Och till Henke som blev uttagen till ett år i Frankrike! Häftigt båda två. Fast Frankrike kanske var lite coolare ;)

xoxo
For You I Will (Confidence) - Teddy Geiger
Orka.