Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

I've tasted the color of sunshine

Kategori: Funderingar

Jag har konstaterat att jag gillar min blogg. Jag är väldigt glad att jag skapade den på svenska-lektionen i ettan. Jag kikade igenom alla inlägg tillbaka till November, det är otroligt hur mycket man glömmer bort! Det ser verkligen ut som att jag har haft fullt upp det här året, egentligen tycker jag mest att jag suttit på mitt rum och kollat på film men det stämmer nog inte riktigt. Tränat som en tok verkar jag ha gjort åtminstone.
 
Börjar känna mig galet stressad över nollningen, får typ ångest att vi måste typ "ta hand" om nollorna, palla. Jag vill ju festa med mina kompisar - inte lära känna nya människor. Eller okej, det kanske också är kul men.. nja det känns som en jävla massa jobb och ansvar. Vilket det är såklart..

Och temat? Bajs. Superhjälte/Superskurk?? Skulle helst gå som Fantomen på Operan, han är ju ganska skurkig av sig men alla "färdiga" masker som man kan köpa är så fula och ser inte alls ut som den i filmen som jag älskar och KAN MAN GÖRA EN SJÄLV typ?? Argh!! Ångest!

In other news; 8 dagar kvar att jobba. Känns rätt surrealistiskt (Förlåt Adam Hills) att jag har tagit mig igenom hela sommaren redan, fy satan vad fort det har gått! Och det är inte förrän nu som jag börjar känna mig riktigt hemma.

xoxo
Bad Father, Bad Son - Von Benzo