Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

I woke up this morning to the empty sky

Kategori: Whatever

Alltså jag är ju verkligen bara sämst på det här.
 
Idag har nollningen officiellt börjat. Jag kunde inte sova i natt för jag var bara nervös att nollorna inte skulle fatta det roliga med allting, men jaja. Det är deras förlust om dom inte embrace:ar vårt underbara tema!
 
Faddrarna träffades upp på BMC, bytte om till våra dräkter och jag satt bara och skrattade i en timme, alla ser helt sjuka ut! Och har sjukt snygga dräkter. Jag blev väldigt imponerad av Poison Ivy-Ina till exempel, och Super-My som gjort hela sin outfit från scratch. Och Martina och Jennifer som är Sailor Moon och Sailor .. Mars, Venus? Den som är korthårig... Nä alltså fy fan. Men ingenting slår nog Gustaf som Captain America. I en Sunes Sommar-ljusblå pyjamas med stjärnor och ränder? Helt underbart. Och Emil som Thor! Snajs!!
 
Ja, men vi marcherade in i klassrummet när dom satt och skrev sitt fejkprov och bara stod och poseade i våra kostymer. Väldigt roligt, och pinsamt.
 
Ikväll ska vi promenera från Flogsta till Med C, i våra kläder. Usch. Men ja, jag embrace:ar det. Typ.
 
Mitt hår är lila-ish.
 
Det jag känner är lite tråkigt är att jag hade verkligen velat vara en redan existerande karaktär, nu när jag sett hur coola alla var. Men det är ju inte så roligt att vara samma sak som någon annan. Jag försöker trösta mig själv med att tänka att jag tänker spendera resten av mitt liv med att försöka vara lika cool som Black Widow ändå så jag behöver inte klä ut mig som henne i tre veckor just nu... Fast jag vill, det hade varit sååååå nice.
 
Ugh, rambling.
 
Det här är vad jag håller på med iaf.
Imorrn ska jag prata med Kajsa om att studera utomlands tredje året. Dom har avslutat samarbetet med Harvard men jag tror att det är rätt värt att läsa i USA oavsett. Åtminstone om man är på östkusten.
 

Sådär ser håret ut.
 
Ska sluta babbla nu.
 
xoxo
Empty Sky - Bruce Springsteen