Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

But it's been no bed of roses

Kategori: Whatever

Imorrn ska jag hämta min balklänning. Jag tror att jag är lite nervös även om det inte känns.

Igår drömde jag nämligen en mardröm om balen där allt bara var helt fel. Jag hade balklänningen på mig, över mina jeans och min vita långärmade tröja. Klänningen var två decimeter för stor och jag hade röd-rosa converse på mig. Väl inne på statshotellet (som inte såg ut som jag tror att det ser ut...) insåg jag att jag behövde fixa klänningen för att den var så stor, samt att jag hade glömt handväskan hemma. Men som tur är hittade jag en skräddare tio meter bort i korridoren, där mamma jobbade. Yay! Hon fixade så att klänningen inte var för stor men hon vägrade åka hem och hämta min väska, mina skor och nånting som innebar att jag kunde ta av mig jeansen och tröjan (hade kanske kunnat göra det oavsett?) för hon jobbade tydligen dygnet runt den dagen och pappa var på fylleslag med sina kompisar (wtf??). Till slut åkte hon hem ändå.

Sen gick jag och försökte hitta någon jag kände för det var bara en massa människor som jag kan ansiktet på men inte så mycket mer som satt och hade ätit klart och var ganska fulla. Sen dök Amanda upp, även hon lite lullig. När jag frågade var Jonna och Linda var sa hon bara att dom var tvillingar om och om igen. Stor hjälp där.

Sen vaknade jag i alla fall som tur var. Det var en riktigt obehaglig dröm.

Men imorrn får jag då prova klänningen (för första gången nånsin egentligen) så jag hoppas att den är som jag hoppas att den ska vara. Haha.

Nä men om man skulle ta och stänga datorn nu... Det är ju faktiskt skola imorrn (tro det eller ej)

xoxo
We Are the Champions - Queen