Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

All her dreams and all her plans

Kategori: Whatever

Helgen hemma gick fortare än fort, som vanligt. Det var fantastiskt skönt att sitta i en soffa igen, att fika på lördagen (okej det blev alla dagar) och äta hemmalagad mat (snarare: mat som du inte behövde laga själv).
 
Men nu är jag tillbaka i Uppsala och verkligheten. Sitter just nu och brottas med fallet som ska redovisas imorrn. Det som lät roligt förra veckan visade sig vara extremt bajstråkigt när man kommer ner på jonkanal-nivå. Suck.
 
På lördag ska jag göra toffel-testet som krävs för att jag ska få plugga i bland annat Boston och typ överallt i California. Ingen press där alltså. Känns inte som att det borde vara så svårt men man vet ju aldrig. Skulle vara väldigt pinsamt att faila åtminstone.
 
På söndag blir det adventsfika! Det ser ut som att Sune kommer att vinna för tillfället, jag röstade så klart på Pelle men den får jag väl kolla på själv istället. Igår bakade vi lussebullar och pepparkakor så att vi skulle ha något att fika på söndag, mycket trevligt. Anna T bor också i korridor men deras kök var typ dubbelt så stort och 20 år nyare än vårt här i Flogsta, fuskigt.
 
Okej, uppdaterat. Dags att återgå till mina nocireceptorer då.
 
xoxo
A Baby Changes Everything - Faith Hill