Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

To make my day slowly dawning

Kategori: Funderingar

Från att jag såg End of an Era för första gången så har jag alltid haft i bakhuvudet att någon gång skulle jag vilja se Nightwish på hemmaplan. Men det har aldrig varit något mer än så, som med så mycket annat man vill göra så ligger det bara där och pyr. Man tänker på det ibland och stoppar sedan undan det igen.
 
Men! Nu är det ju så att jag har fått någon knäpp på att göra så mycket jag bara kan, om möjligheten faktiskt finns, för varför ska jag missa något jag vill göra? Det finns liksom inga bra anledningar, att inte ha råd eller tid är inte acceptabla ursäkter längre.
 
Den 10e November spelar Nightwish på Hartwall Arena i Helsingfors. Det är en lördag. Det går att flyga tur och retur från Stockholm för ca 500:- så att man inte missar något i skolan och dessutom får se Nightwish, på Hartwall. Jag måste nog ta en allvarlig funderare om det här. Det känns ju lite mobbat om man tar med det faktum att the Used spelar i Stockholm helgen efter, men som sagt: om jag har möjlighet så varför inte??
 
Jag tror faktiskt att det skulle vara helt fantastiskt. Dock känner jag att jag verkligen måste ha ett jobb innan jag kan boka något. Om jag sen knappt får några pass spelar mindre roll, så länge jag har möjlighet att jobba åtminstone.
 
 
Jag upptäckte precis att dom kommer att ha premiär för Imaginaerium-filmen efter konserten. Fantastiskt!
 
xoxo
Temple of thought - Poets of the Fall