Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

Every little memory resting calm in me

Kategori: Whatever

Av något under från gudarna så är jag nu precis som Amanda; bedömd godkänd. Jag klarade den sista tentan! Hur tusan det gick till vill jag inte veta för jag har varit rätt övertygad ända sen jag skrev den att det gick aaaaapdåligt och jag har bara haft ångest över att behöva göra omtenta i höst men åh, vilken underbar dag. Nu slipper jag ju det! Nu slipper jag oroa mig över skiten också, herrejävlar vad skönt.

Plus att den värsta dagen på jobbet nu är över, nu kan resten av sommaren börja. Dagen före midsommar fasar man alltid i butik, precis som dagen före påskafton och 22a December. Usch, usch, usch. Men det gick riktigt smidigt idag, vi hade massor med folk i kassorna så köerna flöt lätt undan.

Imorrn ska vi till Lars och Birgit och fira midsommar, jag kan ha gnällt lite på mamma att hon skulle gnälla på dom att vi kunde vara där i år. Det är åtminstone två år sen vi var där nu och så kan vi inte ha det. Det ska bli sååå trevligt.

Jag har fått ledigt för att åka till Getaway också, tur med tanke på att jag har bokat boende och hyrt en bil och hade åkt oavsett. Whoop, whoop!

Nu blir det allt lit Sherlock Holmes, RDJ med brittiskt dialekt måste ju vara sjukt roligt.

xoxo
Rest Calm - Nightwish