Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

And explosions in the sky

Kategori: Whatever

Jonna: det här var den enda bilden där man ser mer av klänningen som jag har på datorn!
 
Update angående den eventuella astman (eller förtydligande kanske): Första gången det stängde igen när jag andades var på en idrottlektion i sexan, sen dess har det hänt ganska regelbundet, speciellt under utomhusträningen med friidrotten innan Skogsvallen hade öppnat.
 
Jag har inte velat kolla upp det för att jag har intalat mig själv att jag bara har dålig kondis, vill inte vara en person med en "diagnos" typ. Helt sjukt tänk egentligen men ja, så har det varit iaf. Men sen jag börjat gå på Challenge någon gång i veckan har jag insett att det är inte hållbart och att ingen annan väser på samma sätt som jag gör och jag vill kunna prestera till mitt yttersta.
 
Så nu har jag kollat upp det, jag fick Bricanyl utskrivet och idag har jag provat det för första gången - på challenge. Funkar hur jäkla bra som helst! Det stängde igen i slutet av passet (tog en puff innan vi började) men då tog jag en puff till och det släppte hur fort som helst. Och jag var inte lila i ansiktet i tre timmar efteråt, var nästan hudfärgad redan när jag kom till omklädningsrummet. Fy tusan vad nice alltså! Det här skulle jag har gjort för 10 år sen.
 
Nu ska jag börja packa lite, men först och främst gå ner till Väst och köpa mer daimkulor. Det är ju för tusan skärtorsdag idag!
 
xoxo
Broken Mirrors - Rise Against