Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

You can have the money and the world

Kategori: Whatever

Bluääh varför skjuter man alltid upp allting?? Bajs bajs bajs alltså, måste packa och städa och diska och laga maten som är kvar i kylen och frysa in och åh jag skulle behöva sova typ nu. Börjar 8 igen imorrn.

Bajs bajs bajs. Försöker klämma ner så mycket som möjligt i väskan, ska släpa med mig Cia på gymnastik när vi kommer hem så jag tänkte ta med mina gympadräkter (så vi kan göra det på riktigt) men gah dom får inte plats! Har knappt packat nånting ju.

Okej, dags att skynda på. Dammsuga först tror jag, sen mat. Jag har precis lagom mycket mjölk till morgondagens frukost, undrar om man skulle kunna typ hälla flingor och banan i mjölkpaketet istället så jag slipper diska? Ska fan testa det tror jag.

Hade världens längsta dag idag, labbade från 8-12 (seeeeeegt) och skrev sedan labbrapporter till 16. Sen var vi ett gäng som testade Guacamole-burgaren på Max (gooood!! för lite guacamole dock) och nu när jag kom hem så fick jag veta att jag får tillbaka på skatten! Jag som knappt betalat något skatt ju!! Har trott att det stått fel på lönespecen varje månad, trodde jag skulle få resta typ 12000 minst. Pheeeew!! Life is sweet ändå!

Imorrn är jag hemma!!

xoxo
I'll Follow You - Shinedown