Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

High about they're taking you and you should know

Kategori: Whatever

Det finns inte mycket i klädväg som kan få mig så shoppingsugen som träningskläder. Träningskläder är nog min största drog i livet, det och skrivböcker i fina färger. Har kikat igenom Nikes hemsida och jag hade lätt kunnat köpa varenda plagg om jag bara hade haft råd, så jävla fina saker. Och man blir ju så sugen på att träna!

Kollade på Sofi Fahrmans bootcamp-sak på aftonbladet, det roliga är att många av dom där övningarna (för alla kroppsdelarna alltså) gör vi eller har gjort med gympan. Men det är ju bra att man bli påmind samt får se nya variationer på övningar, man blir ju så jävla less på dom vanliga reportagen med övningar man bara kan göra om man har gymkort eller världens uppsättning av träningssaker hemma.


Just nu är jag mest sugen på: ett löpband (som vanligt) och ett träningshjul. Det är en såndär typisk sak vi brukade ha på gympan som man saknar väldigt när man ska träna hemma, övningen man gör med den där är otroligt jobbig.

Jag längtar till New York hur mycket som helst även idag. Däremot längtar jag inte så jättemycket till Stockholm, dels för att jag överdoserat på 30 Seconds To Mars under de senaste 9 månaderna och dels för att det känns som att även då jag kommer uppskatta konserten jättemycket så kommer det jämfört med mina kompisar att verka som att jag inte ens ville gå dit. Det låter så fånigt men jag börjar typ alltid fundera på om jag kan bli så där uppfylld av känslor när det gäller saker, att känna så mycket för något att det bara inte finns något annat och älska något ända ut i fingerspetsarna. Jag kommer tycka att konserten är en otrolig upplevelse men sen kommer jag se mina kompisar och börja fundera över varför jag inte blir som dom, varför min högsta nivå när det gäller kärlek ligger under deras nivå? Fast jag kanske bara inbillar mig...

Och resan kommer ju bli jättekul, missförstå mig inte. Det är bara det att jag längtar mer till New York än till Stockholm just nu.

xoxo
It's Far Better To Learn - Saosin