Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

It's a chance to fix mistakes

Kategori: Whatever

Jag hade svårt att somna i förrgår så jag kikade igenom muckkatalogen från nian.  Jag insåg, likt jag gjort många gånger tidigare, hur otroligt bra vårt kort var!

När man bläddrar igenom katalogen ser man ett tydligt genomgående tema:
  • Crazy scientist-stilen (snygg frisyr där Adam)
  • Killar utklädda till tjejer/Tjejer utklädda till killar
  • (oftast) Killar utklädda till raggare/bönder
  • Människor i badkläder (oftast tjejer)/idrottskläder/pyjamas
  • Hela klassen kör på FBI-agent stuket (eller bara några men då ser det ännu mer tragiskt ut).
  • Brats
Det jag försöker få fram med det här är att det är sjukt tråkigt att kolla igenom katalogen för alla ser exakt likadan ut!

Dom enda klasserna som faktiskt har gjort nånting nytt är min klass. Fast 9B måste få en liten eloge för deras grej att man får följa två personer genom livet är ganska rolig.
Men förrutom dom två klasserna är det väldigt tjatigt. Och det som är ännu tråkigare är ju att det är inte precis som att ingen annan årskull har tänkt på att man kan klä ut sig till tjej/raggare/bonde/idrottskille osv.. Det har ju varit samma "teman" under alla år. Så vitt jag vet åtminstone. Kan ju säga att det var exakt samma då Gustav gick i nian, och under hela min högstadietid har det sprungit runt tjejkillar och svarklädda agenter då muckfotona skulle tas.

Jag har ingen egentlig poäng, bara skryter lite. Alla ni 91or i Luleå och Råneå, ta fram muckkatalogen och insup det genialiska med fotot på klass 9F - Björkskataskolan.
Det bästa är att det var Elham som kom på idén. Så även om hon inte gick i vår klass under åttan och nian så var hon ändå med på sista skolkortet.
Jag blir typ kär i min klass på grund av kortet. Vilket inte är bra för min klass SÖG. Allvarligt.

Jonna: Vi la oss på varandra i en hög och så stod Magnus bakom oss och höll i en skylt där det stod "högutbildade".

xoxo
11:11 P.M - The All American Rejects