Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

Forever hold the dream inside

Kategori: Funderingar

Jag brukar alltid innan ett besök hos frisören tänka:
Äh, spela roll. Det är ju bara hår och det växer ut igen lika snabbt.

Grejen är att när man väl sitter där med en inte-så-vacker frisyr, då ångrar man att man inte brydde sig innan klippningen. Att man tänkte att det skulle lösa sig.

Jag har ingen lugg kvar. Jag ser min panna.

Detta är något jag inte uppskattar.

Mitt hår är rakt. Mitt hår är fluffigt.

Detta är något jag inte heller uppskattar eftersom detta innebär att jag ser ut som ett troll.

Detta är tråkigt.
Imorgon ska jag och min ömma moder besöka "staden" Haparanda. Trots att det bara är Haparanda (Norrbottningar vet vad jag menar) så vill jag inte se ut som ett troll när jag åker dit.
Jag funderar på att ställa in, men jag vet inte hur munter det skulle göra min mor när hon faktiskt tagit ledigt från jobbet och allt.

Jag satt och dagdrömde på bussen hem idag. Att dagdrömma är något av de värsta sakerna man kan göra. Det finns inget värre än att  "vakna upp" efter en dagdröm och inse att du bara har hittat på allting. Vanliga drömmar är ändå okej eftersom man inte kan styra vad man drömmer.
Natten till lördagen drömde jag en ganska skum sak.
Jag drömde att vi började skolan igen på måndagen och när jag träffade Jonna så tyckte jag att hon såg lite konstig ut. Det tog en tjugo minuter innan jag kom på att hon hade fått längre haka och blivit mycket smalare i ansiktet.
När jag kommenterade detta sa hon att hon hade gått ner tio kilo på fyra dagar.
Hmm...
Sen såg jag Jared Leto sitta i en tunnelbanevagn med ett par stora, runda, röda glasögon på sig och jag visste att han var en massmördare och att hans glasögon sköt ut laser och mördade folk.
När jag sedan skulle börja skolan (som var på Arcus, fast Arcus som lagerlokal) var man tvungen att veta vart Jareds högkvarter låg.
Det var svenskaLena som frågade en och det fanns inget rätt svar på frågan, det var som en filosofisk fråga.
Men svarade man fel fick man inte börja skolan.
Och för att alls bli frågad av Lena fick man kuta bort till soffan där hon satt, i andra änden Arcus. Och hon tog bara emot ett visst antal människor i taget.

Helt skum var den. Synd att jag vaknade innan jag fick veta om jag faktiskt fick börja skolan. För jag hade ju pratat med Jonna innan och fått veta att Jareds högkvarter var på 62th 63st Ave.
Vad det nu är för ställe har jag ingen aning om... men det var tydligen där han höll till.
Så knasigt det kan bli ibland.

xoxo

Operation Ground And Pound - Dragonforce
Tack gode gud för Bandit.