Things To Think About

Let the walls come down, let the engines roar

I can't think of a better way to waste my time

Kategori: Whatever

Imorrn är det nyår. Jag har aldrig fattat hypen med ett nytt år eftersom dagarna alltid är likadana ändå, men jag hoppas att ni som faktiskt är jättepepp får en lyckad kväll.

Imorrn ska det dessutom bli snöstorm i Luleå, utöver hela nyårsfandangot. Jag känner mig konstigt nog väldigt förväntansfull. 40 centimeter snö, jag längtar. Funderar på att dra på mig vinterkläderna och ta en promenad, bara för att det är kul att kunna säga. Ni vet, att man gick ut och traskade när det blåste 30 sekundmeter och snön yrde runt en.

Men vi får väl se, jag lär väl sova igenom alltihopa antar jag. Jag skulle behöva ta mig in till stan och lämna tillbaka mitt iPodfodral för jag insåg 30 minuter efter att jag köpt det att jag inte ville ha det. Men det känns inte helt kul att gå på stan imorrn. Trots att Åhlénspresentkortet lockar ordentligt.


Äh. Gott Nytt År. Hoppas det blir bättre än 2008. Jag har ett nyårslöfte. Men jag är tveksam till hur länge det håller. 2 timmar skulle jag tro.

Nä men nu tänker jag se på resten av Chicago som går på ettan för tillfället. Den är inte lika bra som på Broadway kan jag säga.

xoxo
What are you looking for - Sick Puppies